Girls in white marching band uniforms. : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Girls in white marching band uniforms.

Credits: 
Holly Wilmeth
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Geen release, maar mogelijk is er geen release vereist.Meer informatie
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
169511459
Collectie:
Taxi
Max. bestandsgrootte:
5.190 x 3.396 px (43,94 x 28,75 cm) - 300 dpi - 8,6 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Girls In White Marching Band Uniforms StockfotoHerhaling,Panty,Symmetrie,Mensen,Alleen vrouwen,Wijde rok,Nette schoen,Uniform,Kleurenfoto,Marching Band,Mensen op een rij,Alleen jonge vrouwen,Alleen volwassenen,Chiapas,Close-up,Crèmekleurig,Fotografie,Frontaal,Handen ineengevouwen,Horizontaal,Jak,Jong volwassen,Latijns-Amerika,Mexico,Onderste deel,Pret,San Cristóbal de las Casas,Staan,Vier personen,Volwassen,Zij aan zijPhotographer Collection: Taxi Holly Wilmeth