Girls in white marching band uniforms. : Stockfoto

Girls in white marching band uniforms.

Credits: 
Holly Wilmeth
Meer van deze fotograaf
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
169511459
Collectie:
Taxi
Max. bestandsgrootte:
5.190 x 3.396 px (43,94 x 28,75 cm) - 300 dpi - 8,6 MB
Release-informatie:
Geen release vereist

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Girls In White Marching Band Uniforms StockfotoAlleen jonge vrouwen,Alleen volwassenen,Alleen vrouwen,Chiapas,Close-up,Crèmekleurig,Fotografie,Frontaal,Handen ineengevouwen,Herhaling,Horizontaal,Jak,Jong volwassen,Kleurenfoto,Latijns-Amerika,Marching Band,Mensen,Mensen op een rij,Mexico,Nette schoen,Onderste deel,Panty,Pret,San Cristóbal de las Casas,Staan,Symmetrie,Uniform,Vier personen,Volwassen,Wijde rok,Zij aan zijPhotographer Collection: Taxi Holly Wilmeth