Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
girls in bedroom singing and playing guitar : Stockfoto

Girls in bedroom singing and playing guitar

Credits: 
Peter Cade
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
143911340
Collectie:
Iconica
Max. bestandsgrootte:
5.005 x 3.489 px (42,38 x 29,54 cm) - 300 dpi - 6,56 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Girls In Bedroom Singing And Playing Guitar StockfotoPret,Chinese etniciteit,Gitaar,Vriendschap,Spelen,Zingen,Jong volwassen,Muziekgroepen,Muziek,Plezier,Alleen vrouwen,Muziekinstrument,Een instrument plukken,Saamhorigheid,Slaapkamer,Volwassen,Vrolijk,18-19 jaar,20-24 jaar,Alleen jonge vrouwen,Alleen volwassenen,Binnenopname,Bovenlichaam,Drie personen,Fotografie,Geluk,Groot-Brittannië,Hoed,Horizontaal,Kleurenfoto,Lachen,Lang haar,Mensen,Onscherpe achtergrond,Vasthouden,Vrijetijdskleding,ZittenPhotographer Collection: Iconica peter cade