Girl writing on sidewalk : Stockfoto
Girl writing on sidewalk with dog nearby against sunlight.


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Girl writing on sidewalk

Credits: 
by Dina Marie
Bijschrift:
Girl writing on sidewalk with dog nearby against sunlight.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
150177702
Collectie:
Moment Select
Max. bestandsgrootte:
4.368 x 2.912 px (36,98 x 24,65 cm) - 300 dpi - 7,12 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Girl Writing On Sidewalk Stockfoto4-5 jaar,Alleen kinderen,Alleen één meisje,Anaheim - Californië,Boom,Buitenopname,Californië,Dag,Dierenthema's,Europese etniciteit,Eén dier,Eén persoon,Fotografie,Gedomesticeerde dieren,Gevlochten haar,Gras,Halsband,Hond,Horizontaal,Huisdier,Jurk,Kind,Kindertijd,Kleurenfoto,Krijt,Mensen,Onschuld,Schaduw,Schrijven,Stoep,Vasthouden,Verenigde Staten,Zitten,ZonlichtPhotographer Collection: Moment Select © Dina Marie Photography 2009 / © Dina Giangregorio 2009Girl writing on sidewalk with dog nearby against sunlight.