girl with school books and cell phone : Stockfoto
Africa, real people, Bamako

Girl with school books and cell phone

Credits: 
CommerceandCultureAgency
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
Africa, real people, Bamako
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
140792597
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
5.184 x 3.456 px (43,89 x 29,26 cm) - 300 dpi - 9,45 MB
Release-informatie:
Model release

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Girl With School Books And Cell Phone Stockfoto14-15 jaar,Afrika,Alleen tieners,Alleen één tienermeisje,Armband,Bamako,Bovenlichaam,Buitenopname,Dag,Draadloze technologie,Echte mensen,Eén persoon,Fotografie,Frontaal,Hoofddoek,Horizontaal,In de camera kijken,Kleurenfoto,Leren,Mali,Mensen,Mobiele telefoon,Muur,Onderwijs,Op schouders dragen,Opgerold,Papier,Portret,Pubertijd,Staan,Tabel,Tiener,Trots,Vasthouden,Vrijetijdskleding,ZelfvertrouwenPhotographer Collection: Stone CommerceandCultureAgencyAfrica, real people, Bamako