girl with school books and cell phone : Stockfoto
Africa, real people, Bamako


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Girl with school books and cell phone

Credits: 
CommerceandCultureAgency
Bijschrift:
Africa, real people, Bamako
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
140792597
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
5.184 x 3.456 px (43,89 x 29,26 cm) - 300 dpi - 9,45 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Girl With School Books And Cell Phone StockfotoAfrika,Tiener,Pubertijd,In de camera kijken,Portret,Mobiele telefoon,Onderwijs,Opgerold,Leren,Papier,Tabel,14-15 jaar,Alleen tieners,Alleen één tienermeisje,Armband,Bamako,Bovenlichaam,Buitenopname,Dag,Draadloze technologie,Echte mensen,Eén persoon,Fotografie,Frontaal,Hoofddoek,Horizontaal,Kleurenfoto,Mali,Mensen,Muur,Op schouders dragen,Staan,Trots,Vasthouden,Vrijetijdskleding,ZelfvertrouwenPhotographer Collection: Stone CommerceandCultureAgencyAfrica, real people, Bamako