Girl (18-23 months) with first birthday cake, smiling, close up : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Girl (18-23 months) with first birthday cake, smiling, close up

Credits: 
Anita Oberhauser
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
91642559
Collectie:
StockFood Creative
Max. bestandsgrootte:
3.413 x 5.120 px (28,90 x 43,35 cm) - 300 dpi - 6,21 MB
Girl With First Birthday Cake Smiling Close Up StockfotoBaby,Verjaardag,Gebak,Eerste verjaardag,Kindertijd,Armen omhoog,Zitten,Close-up,Eén persoon,Getal,18-23 Maanden,Alleen baby's,Alleen één babymeisje,Binnenopname,Blond haar,Dranken en maaltijden,Fotografie,Franse gerechten,Frontaal,Geluk,Kaars,Kleurenfoto,Levensgebeurtenissen,Menselijk lichaamsdeel,Menselijke arm,Mensen,Onschuld,Petitfour,Plezier,Portretfoto,Stoel,Stralende lach,Tafel,Verjaardagskaars,Verjaardagstaart,Verticaal,Viering,Vreugde,Vrijetijdskleding,Vrolijk,Wegkijken,Zoet voedselPhotographer Collection: StockFood Creative