Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Girl with faux fur vest pretending she's cold : Stockfoto

Girl with faux fur vest pretending she's cold

Credits: 
Tooga
Meer van deze fotograaf
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
129232046
Collectie:
Taxi
Max. bestandsgrootte:
3.420 x 5.130 px (28,96 x 43,43 cm) - 300 dpi - 6,37 MB
Release-informatie:
Model en property release

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Girl With Faux Fur Vest Pretending Shes Cold Stockfoto4-5 jaar,Alleen kinderen,Alleen één meisje,Armen over elkaar,Binnenopname,Blond haar,Bont,Bontmantel,Bovenlichaam,Coltrui,Comfortabel,Dag,Europese etniciteit,Eén persoon,Fotografie,Humor,In de camera kijken,Kind,Kindertijd,Kleurenfoto,Knus,Koud,Mensen,Natuur,Nepbont,Portret,Stad New York,Verenigde Staten,Verkoudheid en Griep,Verticaal,Warme kleding,Warmte,ZelfomhelzingPhotographer Collection: Taxi Tooga Productions, Inc.