Girl with faux fur vest pretending she's cold : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Girl with faux fur vest pretending she's cold

Credits: 
Tooga
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
129232046
Collectie:
Taxi
Max. bestandsgrootte:
3.420 x 5.130 px (28,96 x 43,43 cm) - 300 dpi - 6,37 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Girl With Faux Fur Vest Pretending Shes Cold StockfotoVerkoudheid en Griep,Koud,Kind,Mensen,Binnenopname,Humor,Eén persoon,Kindertijd,Warme kleding,Warmte,Zelfomhelzing,Bont,Bontmantel,Knus,4-5 jaar,Alleen kinderen,Alleen één meisje,Armen over elkaar,Blond haar,Bovenlichaam,Coltrui,Comfortabel,Dag,Europese etniciteit,Fotografie,In de camera kijken,Kleurenfoto,Natuur,Portret,Stad New York,Verenigde Staten,VerticaalPhotographer Collection: Taxi Tooga Productions, Inc.