girl underwater holding a ball : Stockfoto
Girl underwater looking at a golden ball

Girl underwater holding a ball

Credits: 
Zena Holloway
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
Girl underwater looking at a golden ball
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
98834801
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
5.220 x 3.480 px (44,20 x 29,46 cm) - 300 dpi - 11,3 MB
Release-informatie:
Model release

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Girl Underwater Holding A Ball Stockfoto25-29 jaar,Alleen volwassenen,Alleen vrouwen,Alleen één jonge vrouw,Alleen één vrouw,Als in een droom,Armen omhoog,Blauw,Blond haar,Bol,Eén persoon,Fotografie,Goud,Groot-Brittannië,Horizontaal,Idee,Jong volwassen,Kleurenfoto,Lang haar,Ledematen,Lichtbundel,Menselijk lichaamsdeel,Menselijke arm,Menselijke ledematen,Mensen,Mooie mensen,Onder water,Ontbloot bovenlichaam,Opwinding,Portretfoto,Van de zijkant,Vasthouden,Verlangen,VolwassenPhotographer Collection: Stone Zena HollowayGirl underwater looking at a golden ball