Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
girl underwater holding a ball : Stockfoto
Girl underwater looking at a golden ball

Girl underwater holding a ball

Bijschrift:
Girl underwater looking at a golden ball
Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
98834801
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Fotograaf:
Zena Holloway
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
5.220 x 3.480 px (44,20 x 29,46 cm) - 300 dpi - 11,3 MB
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Girl Underwater Holding A Ball Stockfoto 98834801Goud,Bol,Onder water,Vasthouden,Blauw,Idee,25-29 jaar,Alleen volwassenen,Alleen vrouwen,Alleen één jonge vrouw,Alleen één vrouw,Armen omhoog,Blond haar,Dromen,Eén persoon,Fotografie,Groot-Brittannië,Horizontaal,Jong volwassen,Kleurenfoto,Lang haar,Ledematen,Lichtbundel,Menselijk lichaamsdeel,Menselijke arm,Menselijke ledematen,Mensen,Mooie mensen,Ontbloot bovenlichaam,Opwinding,Portretfoto,Van de zijkant,Verlangen,VolwassenPhotographer Collection: Stone Zena HollowayGirl underwater looking at a golden ball