girl ( 14-16) training dog on beach : Stockfoto
girl reward her dog with affectionate hug

Girl ( 14-16) training dog on beach

Credits: 
Gary John Norman
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
girl reward her dog with affectionate hug
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
152461814
Collectie:
Taxi
Max. bestandsgrootte:
5.616 x 3.744 px (47,55 x 31,70 cm) - 300 dpi - 12,8 MB
Release-informatie:
Model en property release

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Girl Training Dog On Beach Stockfoto14-15 jaar,Alleen tieners,Alleen één tienermeisje,Blond haar,Border Collie,Buitenopname,Dag,Echte mensen,Europese etniciteit,Eén dier,Eén persoon,Fotografie,Gehoorzaamheid,Geluk,Groot-Brittannië,Helm,Horizon over water,Horizontaal,Huisdier,Kindertijd,Kleurenfoto,Kussen,Lang haar,Loyaliteit,Mensen,Met de ogen dicht,Norfolk - Engeland,Portretfoto,Spontaan,Strand,Tiener,Vriendschap,Wolk,ZeePhotographer Collection: Taxi ©Gary John Normangirl reward her dog with affectionate hug