Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Girl taking picture with retro camera : Stockfoto

Girl taking picture with retro camera

Credits: 
Jamie Grill
Meer van deze fotograaf
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
150800312
Collectie:
The Image Bank
Max. bestandsgrootte:
3.410 x 5.123 px (28,87 x 43,37 cm) - 300 dpi - 9,93 MB
Release-informatie:
Model release

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Girl Taking Picture With Retro Camera Stockfoto6-7 jaar,Alleen kinderen,Alleen één meisje,Binnenopname,Bont,Bontgekleurd,Bruin haar,Camera,Europese etniciteit,Eén persoon,Fotografie,Fotografische Thema's,Frontaal,Geluk,Gemengde afkomst,In de camera kijken,Individualiteit,Jersey City,Kijken,Kind,Kindertijd,Kleurenfoto,Latijns-Amerikaans en Hispanic etniciteiten,Mensen,New Jersey,Onschuld,Pony,Portret,Sok,Staan,Vasthouden,Verenigde Staten,Verkleden,VerticaalPhotographer Collection: The Image Bank Jamie Grill Photography