Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
girl taking a photograph of her friend : Stockfoto
Lifestyle, technology

Girl taking a photograph of her friend

Bijschrift:
Lifestyle, technology
Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
152380413
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Fotograaf:
Bloom Productions
Collectie:
Taxi
Max. bestandsgrootte:
5.220 x 3.480 px (44,20 x 29,46 cm) - 300 dpi - 6,75 MB
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Girl Taking A Photograph Of Her Friend Stockfoto 152380413Smartphone,Foto,Fotograferen,Tiener,Fotografie,Pubertijd,Draagbare informatie-apparatuur,Jeugdcultuur,Fotografische Thema's,Mensen,Levensstijl,Vriendschap,Pret,Geluk,Portret,Vrolijk,Communicatie,Echte mensen,Koffiehuis,Alleen tienermeisjes,Binnenopname,Groot-Brittannië,Twee personen,Onscherpe achtergrond,16-17 jaar,Alleen tieners,Balans,Bruin haar,Close-up,Dag,Draadloze technologie,Fotoberichten,Horizontaal,Kleurenfoto,Liquid-Crystal Display,VerbindingPhotographer Collection: Taxi Bloom ProductionsLifestyle, technology