Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
girl taking a photograph of her friend : Stockfoto
Lifestyle, technology

Girl taking a photograph of her friend

Credits: 
Bloom Productions
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
Lifestyle, technology
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
152380413
Collectie:
Taxi
Max. bestandsgrootte:
5.220 x 3.480 px (44,20 x 29,46 cm) - 300 dpi - 6,75 MB
Release-informatie:
Model en property release
Girl Taking A Photograph Of Her Friend Stockfoto16-17 jaar,Alleen tienermeisjes,Alleen tieners,Balans,Binnenopname,Bruin haar,Close-up,Communicatie,Dag,Digitale generatie,Draadloze technologie,Draagbare informatie-apparatuur,Echte mensen,Foto,Fotoberichten,Fotograferen,Fotografie,Fotografische Thema's,Geluk,Groot-Brittannië,Horizontaal,Jeugdcultuur,Kleurenfoto,Koffiehuis,Levensstijl,Liquid-Crystal Display,Mensen,Onscherpe achtergrond,Portret,Portretfoto,Pret,Pubertijd,Smartphone,Tiener,Twee personen,Verbinding,Vriendschap,VrolijkPhotographer Collection: Taxi Bloom ProductionsLifestyle, technology