girl taking a photograph of her friend : Stockfoto
Lifestyle, technology


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Girl taking a photograph of her friend

Credits: 
Bloom Productions
Bijschrift:
Lifestyle, technology
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
152380413
Collectie:
Taxi
Max. bestandsgrootte:
5.220 x 3.480 px (44,20 x 29,46 cm) - 300 dpi - 6,75 MB
Girl Taking A Photograph Of Her Friend StockfotoSmartphone,Fotograferen,Foto,Tiener,Fotografie,Pubertijd,Draagbare informatie-apparatuur,Jeugdcultuur,Mensen,Fotografische Thema's,Levensstijl,Vriendschap,Portret,Pret,Verbinding,Geluk,Close-up,Koffiehuis,Vrolijk,Communicatie,Echte mensen,Twee personen,Alleen tienermeisjes,Balans,Binnenopname,Fotoberichten,Groot-Brittannië,Onscherpe achtergrond,Liquid-Crystal Display,16-17 jaar,Alleen tieners,Bruin haar,Dag,Draadloze technologie,Horizontaal,Kleurenfoto,PortretfotoPhotographer Collection: Taxi Bloom ProductionsLifestyle, technology