Girl swimming underwater : Stockfoto
Underwater swimming in holiday pool

Girl swimming underwater

Credits: 
RJW
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
Underwater swimming in holiday pool
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
154421411
Collectie:
Photonica
Max. bestandsgrootte:
5.100 x 3.400 px (43,18 x 28,79 cm) - 300 dpi - 23,5 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Girl Swimming Underwater Stockfoto2-3 jaar,Alleen kinderen,Alleen één meisje,Badkleding,Driekwartlengte,Europese etniciteit,Eén persoon,Fotografie,Golvend,Horizontaal,Kind,Kindertijd,Kleurenfoto,Marbella,Mensen,Onder water,Onschuld,Plezier,Spanje,Spatten,Vakantie,Vrije tijd,Water,Zomer,Zwembad,ZwemmenPhotographer Collection: Photonica Robert WilsonUnderwater swimming in holiday pool