Girl stares at the computer screen : Stockfoto
Asian girl sitting in her high chair while wearing large black rimmed glasses.

Girl stares at the computer screen

Credits: 
Joey Celis
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
Asian girl sitting in her high chair while wearing large black rimmed glasses.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
102688401
Collectie:
Moment
Max. bestandsgrootte:
3.646 x 2.586 px (30,87 x 21,89 cm) - 300 dpi - 3,29 MB
Release-informatie:
Model release

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Girl Stares At The Computer Screen Stockfoto2-3 jaar,Aan het werk,Alleen kinderen,Alleen één meisje,Binnenopname,Bril,Bruin haar,Concentratie,Deskundigheid,Draadloze technologie,Extra groot,Eén persoon,Fotografie,Horizontaal,Humor,Kind,Kinderstoel,Kindertijd,Kleine scherptediepte,Kleurenfoto,Laptop,Laptop,Meisjes,Mensen,Peuter,Portretfoto,Serieus,Te groot,Techniek,Vaardigheid,Woonkamer,Woonruimte,ZittenPhotographer Collection: Moment © 2010 Joey CelisAsian girl sitting in her high chair while wearing large black rimmed glasses.