Girl stares at the computer screen : Stockfoto
Asian girl sitting in her high chair while wearing large black rimmed glasses.


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Girl stares at the computer screen

Credits: 
Joey Celis
Bijschrift:
Asian girl sitting in her high chair while wearing large black rimmed glasses.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
102688401
Collectie:
Moment
Max. bestandsgrootte:
3.646 x 2.586 px (30,87 x 21,89 cm) - 300 dpi - 3,29 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Girl Stares At The Computer Screen StockfotoBril,Kind,Meisjes,Laptop,Laptop,Kindertijd,Humor,Peuter,Extra groot,Te groot,Alleen één meisje,2-3 jaar,Aan het werk,Alleen kinderen,Binnenopname,Bruin haar,Concentratie,Deskundigheid,Draadloze technologie,Eén persoon,Fotografie,Horizontaal,Kinderstoel,Kleine scherptediepte,Kleurenfoto,Mensen,Portretfoto,Serieus,Techniek,Vaardigheid,Woonruimte,ZittenPhotographer Collection: Moment © 2010 Joey CelisAsian girl sitting in her high chair while wearing large black rimmed glasses.