Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Girl (7-9) standing in park with baseball and glove, smiling, front view, portrait : Stockfoto

Girl (7-9) standing in park with baseball and glove, smiling, front view, portrait

Credits: 
Juice Images
pxcmdpigrootte
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Royalty freeRoyalty free-prijzen zijn uitsluitend gebaseerd op de bestandsgrootte van het door u benodigde product en niet op het specifieke gebruik. U hoeft geen aanvullende royalty's te betalen op basis van gebruik. Nadat u een royalty free-product heeft gelicentieerd, mag u dit meerdere keren in meerdere projecten gebruiken zonder dat u daarvoor extra hoeft te betalen. (Het is natuurlijk niet toegestaan om een beeld voor pornografische, lasterlijke, smadelijke of andere illegale doeleinden te gebruiken.)
Creatief nr.:
78115382
Collectie:
Cultura

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Girl Standing In Park With Baseball And Glove Smiling Front View Portrait StockfotoHonkbal,Honkbal,Kind,Meisjes,Kindertijd,Sport,Alleen kinderen,Alleen meisjes,Alleen één meisje,Bal,Baseballhandschoen,Buitenopname,Dag,Driekwartlengte,Europese etniciteit,Eén persoon,Fotografie,Frontaal,Gemengde afkomst,Glimlachen,Horizontaal,In de camera kijken,Kleurenfoto,Lagere schoolleeftijd,Latijns-Amerikaans en Hispanic etniciteiten,Mensen,Portret,Slag,Staan,Thuisplaat,Vrije tijd,VrijetijdsbestedingPhotographer Collection: Cultura