Girl (4-6) standing in office, portrait : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Girl (4-6) standing in office, portrait

Credits: 
Holly Harris
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
200182861-004
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
4.229 x 4.328 px (35,81 x 36,64 cm) - 300 dpi - 7,74 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Girl Standing In Office Portrait StockfotoKind,Indiase etniciteit,Afbeelding,Bedrijfsleven,4-5 jaar,Alleen kinderen,Alleen meisjes,Alleen één meisje,Binnenopname,Brievenbak,Broek,Bruin haar,Dossierkast,Eén persoon,Fotografie,Glimlachen,Handen in de zakken,In de camera kijken,Kantoor,Kleurenfoto,Lang haar,Mensen,Mensen op de achtergrond,Onderdeel van een serie,Ondeugendheid,Onschuld,Open ruimte,Overhemd,Portret,Roze,Staan,Steil haar,T-Shirt,Ten voeten uit,Tevreden,Verticaal,VrijetijdskledingPhotographer Collection: Stone