Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Girl (4-6) standing in office, portrait : Stockfoto

Girl (4-6) standing in office, portrait

Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
200182861-004
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Fotograaf:
Holly Harris
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
4.229 x 4.328 px (35,81 x 36,64 cm) - 300 dpi - 7,74 MB
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Girl Standing In Office Portrait Stockfoto 200182861-004Indiase etniciteit,Kind,Afbeelding,4-5 jaar,Alleen kinderen,Alleen meisjes,Alleen één meisje,Bedrijfsleven,Binnenopname,Brievenbak,Broek,Bruin haar,Dossierkast,Eén persoon,Fotografie,Glimlachen,Handen in de zakken,In de camera kijken,Kantoor,Kleurenfoto,Lang haar,Mensen,Mensen op de achtergrond,Onderdeel van een serie,Ondeugendheid,Onschuld,Open ruimte,Overhemd,Portret,Roze,Staan,Steil haar,T-Shirt,Ten voeten uit,Tevreden,Verticaal,VrijetijdskledingPhotographer Collection: Stone