Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Girl standing in doorway : Stockfoto
Tween opening screen door with wind coming in

Girl standing in doorway

Credits: 
Sylvia Bors
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
Tween opening screen door with wind coming in
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
95603362
Collectie:
The Image Bank
Max. bestandsgrootte:
3.414 x 5.121 px (28,91 x 43,36 cm) - 300 dpi - 6,06 MB
Release-informatie:
Model release

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Girl Standing In Doorway StockfotoAlleen kinderen,Alleen één meisje,Beschouwing,Binnenopname,Blond haar,Deur,Deurkozijn,Eén persoon,Fotografie,Hotpants,Kind,Kindertijd,Martha's Vineyard,Mensen,Onscherpe achtergrond,Openmaken,Preadolescent kind,Slipper,Staan,Tanktop,Ten voeten uit,Verenigde Staten,Verticaal,Verwachting,Wachten,Wegkijken,ZonlichtPhotographer Collection: The Image Bank Copyright Sylvia BorsTween opening screen door with wind coming in