Girl (10-12) sleeping against tree in forest : Stockfoto

Girl (10-12) sleeping against tree in forest

Credits: 
JFB
Meer van deze fotograaf
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
200453305-003
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
4.696 x 3.780 px (101,08 x 81,37 cm) - 118 dpi - 17,6 MB
Release-informatie:
Model release

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Girl Sleeping Against Tree In Forest Stockfoto10-11 jaar,12-13 jaar,Alleen kinderen,Alleen één meisje,Boom,Buitenopname,Dag,Europese etniciteit,Eén persoon,Fotografie,Frontaal,Groei,Horizontaal,Houtplantage,Kindertijd,Kleurenfoto,Liggen,Meisjes,Met de ogen dicht,Mos,Natuur,Ontspanning,Plantage,Preadolescent kind,Roodhoofd,Slapen,Vrijetijdskleding,Vrouwelijk,WoudPhotographer Collection: Stone