Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
girl sitting outside a cafe using technology : Stockfoto
lifestyle, technology

Girl sitting outside a cafe using technology

Credits: 
Bloom Productions
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
lifestyle, technology
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
152380428
Collectie:
Taxi
Max. bestandsgrootte:
5.220 x 3.481 px (44,20 x 29,47 cm) - 300 dpi - 6,91 MB
Release-informatie:
Model en property release

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Girl Sitting Outside A Cafe Using Technology Stockfoto16-17 jaar,Alleen tieners,Alleen één tienermeisje,Bruin haar,Buitenopname,Café-terras,Communicatie,Dag,Draadloze technologie,Driekwartlengte,Echte mensen,Eén persoon,Fotografie,Geluk,Groot-Brittannië,Horizontaal,Internet,Jeugdcultuur,Kleine scherptediepte,Kleurenfoto,Laptop,Laptop,Levensstijl,Mensen,Mensen op de achtergrond,Portret,Pret,Pubertijd,Stadsleven,Stoep,Techniek,Tiener,Toegankelijkheid,Verbinding,ZittenPhotographer Collection: Taxi Bloom Productionslifestyle, technology