Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Girl sitting on teachers desk in classroom : Stockfoto

Girl sitting on teachers desk in classroom

Credits: 
Monashee Frantz
pxcmdpigrootte
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Royalty freeRoyalty free-prijzen zijn uitsluitend gebaseerd op de bestandsgrootte van het door u benodigde product en niet op het specifieke gebruik. U hoeft geen aanvullende royalty's te betalen op basis van gebruik. Nadat u een royalty free-product heeft gelicentieerd, mag u dit meerdere keren in meerdere projecten gebruiken zonder dat u daarvoor extra hoeft te betalen. (Het is natuurlijk niet toegestaan om een beeld voor pornografische, lasterlijke, smadelijke of andere illegale doeleinden te gebruiken.)
Creatief nr.:
88621801
Collectie:
OJO Images
Girl Sitting On Teachers Desk In Classroom StockfotoAlleen Japans,Japanse etniciteit,Kind,Kindertijd,10-11 jaar,Glimlachen,Leren,Meisjes,Bureau,Schoolmeisje,Zitten,Appel,Eén persoon,In de camera kijken,Motivatie,Trots,Geluk,Klaslokaal,Ten voeten uit,Alleen kinderen,Alleen één meisje,Aziatische etniciteit,Binnenopname,Bovenop,Bruin haar,Californië,Dag,De stad Los Angeles,Dranken en maaltijden,Fotografie,Frontaal,Kleurenfoto,Mensen,Onderwijs,Portret,Preadolescent kind,Schoolgebouw,Studerende,Tekstveld,Vierkant,Vrijetijdskleding,ZelfvertrouwenPhotographer Collection: OJO Images