Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Girl sitting on floor of library with book : Stockfoto

Girl sitting on floor of library with book

pxcmdpigrootte
Wagentje bekijken
Creatief nr.:
171951785
Soort licentie:
Royalty freeRoyalty free-prijzen zijn uitsluitend gebaseerd op de bestandsgrootte van het door u benodigde product en niet op het specifieke gebruik. U hoeft geen aanvullende royalty's te betalen op basis van gebruik. Nadat u een royalty free-product heeft gelicentieerd, mag u dit meerdere keren in meerdere projecten gebruiken zonder dat u daarvoor extra hoeft te betalen. (Het is natuurlijk niet toegestaan om een beeld voor pornografische, lasterlijke, smadelijke of andere illegale doeleinden te gebruiken.) Royalty free-producten zijn te herkennen aan de letters (RF) naast het beeldnummer.
Fotograaf:
Martin Barraud
Collectie:
OJO Images
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Girl Sitting On Floor Of Library With Book Stockfoto 171951785Kind,Onderwijs,Boek,Lezen,School,Bibliotheek,Kindertijd,Meisjes,Zitten,Student,6-7 jaar,Binnenopname,Boekwinkel,Lagere schoolleeftijd,Alleen één meisje,Koopwaar,Vasthouden,Zelfvertrouwen,Geluk,Glimlachen,Pret,Alleen kinderen,Europese etniciteit,Fotografie,Plezier,Ten voeten uit,Mensen,Van de zijkant,Dag,Eén persoon,Horizontaal,In de camera kijken,In kleermakerszit,Klant,Kleurenfoto,Kunst Cultuur en Vermaak,Onscherpe achtergrond,Onschuld,Portret,Spellen,Tekstveld,Vrije tijd,VrijetijdskledingPhotographer Collection: OJO Images