Girl (7-9) sitting next to father reading newspaper, rear view : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Girl (7-9) sitting next to father reading newspaper, rear view

Credits: 
Philip Lee Harvey
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
200196468-002
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
3.386 x 2.944 px (28,67 x 24,93 cm) - 300 dpi - 7,41 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Girl Sitting Next To Father Reading Newspaper Rear View StockfotoLezen,Huiselijk leven,Krant,Ontspanning,Op de rug gezien,Dochter,Elektrische lamp,Vader,Twee personen,30-34 jaar,8-9 jaar,Alleenstaande vader,Armstoel,Binnenopname,Blond haar,Europese etniciteit,Familie met één kind,Fotografie,Grijs haar,Horizontaal,Kleurenfoto,Liefde,Meisjes,Mid-volwassen mannen,Onderdeel van een serie,Portretfoto,Rusten,Spiegel,Vasthouden,Vrije tijd,Woonkamer,Zitten,één ouderPhotographer Collection: Stone