Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Girl (4-6) sitting in chair in office, talking on phone : Stockfoto

Girl (4-6) sitting in chair in office, talking on phone

Credits: 
Holly Harris
Meer van deze fotograaf
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
200182872-003
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
4.188 x 4.310 px (35,46 x 36,49 cm) - 300 dpi - 8,94 MB
Release-informatie:
Model en property release
Girl Sitting In Chair In Office Talking On Phone Stockfoto4-5 jaar,Afbeelding,Aspiraties,Bedrijfsleven,Benen over elkaar geslagen,Binnenopname,Bizar,Bureau,Bureaustoel,Communicatie,Cubicle,Drie personen,Fotografie,Glimlachen,Imitatie,Kindertijd,Kleurenfoto,Latijns-Amerikaans en Hispanic etniciteiten,Mannen,Meisjes,Mensen op de achtergrond,Middlebare afstand,Omkijken,Onderdeel van een serie,Ondeugendheid,Open ruimte,Speels,Succes,Telefoon gebruiken,Telefoonhoorn,Ten voeten uit,Twee personen,Van de zijkant,Vasthouden,Verbeelding,Verticaal,Volwassen,Volwassen vrouwen,Vrijetijdskleding,Vrolijk,Wegkijken,Werken,Witte boorden werker,Wonderkind,Zakelijke kleding,Zakenpersoon,Zelfvertrouwen,ZittenPhotographer Collection: Stone