Girl (4-6) sitting in chair in office, talking on phone : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Girl (4-6) sitting in chair in office, talking on phone

Credits: 
Holly Harris
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
200182872-003
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
4.188 x 4.310 px (35,46 x 36,49 cm) - 300 dpi - 8,94 MB
Girl Sitting In Chair In Office Talking On Phone StockfotoVolwassen vrouwen,Kindertijd,Bedrijfsleven,Open ruimte,Speels,Wonderkind,Ondeugendheid,Cubicle,Imitatie,Succes,Bizar,Telefoon gebruiken,4-5 jaar,Afbeelding,Aspiraties,Benen over elkaar geslagen,Binnenopname,Bureau,Bureaustoel,Communicatie,Drie personen,Fotografie,Glimlachen,Kleurenfoto,Latijns-Amerikaans en Hispanic etniciteiten,Mannen,Meisjes,Mensen op de achtergrond,Middlebare afstand,Omkijken,Onderdeel van een serie,Telefoonhoorn,Ten voeten uit,Twee personen,Van de zijkant,Vasthouden,Verbeelding,Verticaal,Volwassen,Vrijetijdskleding,Vrolijk,Wegkijken,Werken,Witte boorden werker,Zakenpersoon,Zelfvertrouwen,ZittenPhotographer Collection: Stone