Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Girl (9-11) singing, music teacher playing piano : Stockfoto

Girl (9-11) singing, music teacher playing piano

Credits: 
Charlotte Nation
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
200435265-001
Collectie:
The Image Bank
Max. bestandsgrootte:
4.276 x 4.007 px (36,20 x 33,93 cm) - 300 dpi - 7,13 MB
Girl Singing Music Teacher Playing Piano StockfotoZingen,Meisjes,Europese etniciteit,10-11 jaar,Bladmuziek,Kindertijd,Toneel,50-54 jaar,Afbeelding,Aspiraties,Binnenopname,Blond haar,Driekwartlengte,Eén woord,Fotografie,Haar naar achteren,Hoofdletter,Horizontaal,Kleurenfoto,Kunst Cultuur en Vermaak,Lang haar,Leraar,Lerares,Leren,Leunen,Muziek,Naast,Oorbel,Oudere vrouwen,Pianist,Roze,Schoolgebouw,Schoolmeisje,Spelen,Staan,T-Shirt,Trainen,Trainer,Twee personen,Uitvoering,Verenigde Staten,Vleugel,Vrijetijdskleding,Vrolijk,Wegkijken,Zanger,Zangeres,ZittenPhotographer Collection: The Image Bank