Girl Sailing a Paper Boat Across a Bedsheet Sea : Stockfoto
photo manipulation


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Girl Sailing a Paper Boat Across a Bedsheet Sea

Credits: 
Sara Haas
Bijschrift:
photo manipulation
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
98109281
Collectie:
Moment Select
Max. bestandsgrootte:
2.592 x 2.592 px (21,95 x 21,95 cm) - 300 dpi - 1,84 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Girl Sailing A Paper Boat Across A Bedsheet Sea StockfotoCreativiteit,Zeilen,Idee,Papieren boot,Textiel,Laken,Kunstmatig,Mensen,Fotografie,Tiener,Wolk,Zee,Houston - Texas,Van de zijkant,Europese etniciteit,Kleurenfoto,Texas,Ver,14-15 jaar,Alleen tieners,Alleen één tienermeisje,Buitenopname,Dag,Digitaal bewerkt,Driekwartlengte,Eén persoon,Staan,Ten voeten uit,Verenigde Staten,VierkantPhotographer Collection: Moment Select © 2009 Sara Haasphoto manipulation