Girl Sailing a Paper Boat Across a Bedsheet Sea : Stockfoto
photo manipulation

Girl Sailing a Paper Boat Across a Bedsheet Sea

Credits: 
Sara Haas
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
photo manipulation
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
98109281
Collectie:
Moment Select
Max. bestandsgrootte:
2.592 x 2.592 px (21,95 x 21,95 cm) - 300 dpi - 1,84 MB
Release-informatie:
Model release

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Girl Sailing A Paper Boat Across A Bedsheet Sea Stockfoto14-15 jaar,Alleen tieners,Alleen één tienermeisje,Buitenopname,Creativiteit,Dag,Digitaal bewerkt,Driekwartlengte,Europese etniciteit,Eén persoon,Fotografie,Houston - Texas,Idee,Kleurenfoto,Kunstmatig,Laken,Mensen,Papieren boot,Staan,Ten voeten uit,Texas,Textiel,Tiener,Van de zijkant,Ver,Verenigde Staten,Vierkant,Wolk,Zee,ZeilenPhotographer Collection: Moment Select © 2009 Sara Haasphoto manipulation