Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Girl Sailing a Paper Boat Across a Bedsheet Sea : Stockfoto
photo manipulation

Girl Sailing a Paper Boat Across a Bedsheet Sea

Bijschrift:
photo manipulation
Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
98109281
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Fotograaf:
Sara Haas
Collectie:
Moment Select
Max. bestandsgrootte:
2.592 x 2.592 px (21,95 x 21,95 cm) - 300 dpi - 1,84 MB
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Girl Sailing A Paper Boat Across A Bedsheet Sea Stockfoto 98109281Creativiteit,Zeilen,Laken,Papieren boot,Idee,Kunstmatig,Fotografie,Textiel,Zee,Houston - Texas,Van de zijkant,Kleurenfoto,Texas,Tiener,Wolk,14-15 jaar,Alleen tieners,Alleen één tienermeisje,Buitenopname,Dag,Digitaal bewerkt,Driekwartlengte,Europese etniciteit,Eén persoon,Mensen,Staan,Ten voeten uit,Ver,Verenigde Staten,VierkantPhotographer Collection: Moment Select © 2009 Sara Haasphoto manipulation