Girl reading : Stockfoto
Young girl wearing nightdress, reading on her bed
Bijschrift:
Young girl wearing nightdress, reading on her bed
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
92387013
Collectie:
Photonica
Max. bestandsgrootte:
3.367 x 4.981 px (28,51 x 42,17 cm) - 300 dpi - 8 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Girl Reading Stockfoto10-11 jaar,Alleen kinderen,Alleen één meisje,Bed,Beddengoed,Behang,Binnenopname,Bloemenmotief,Boek,Concentratie,Europese etniciteit,Eén persoon,Fotografie,Frankrijk,Kind,Kindertijd,Lade,Leren,Lezen,Mensen,Nachthemd,Onderdeel van een serie,Ontspanning,Op de buik liggen,Plezier,Provence-Alpes-Côte d'Azur,Roze,Slaapkamer,Ten voeten uit,Van de zijkant,Verticaal,Voeten omhoog,Vrije tijdPhotographer Collection: Photonica Muriel de SezeYoung girl wearing nightdress, reading on her bed