Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Girl practising violin : Stockfoto
8 year old girl practicing violin at home

Girl practising violin

Credits: 
PM Images
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
8 year old girl practicing violin at home
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
106930346
Collectie:
Iconica
Max. bestandsgrootte:
4.964 x 3.509 px (42,03 x 29,71 cm) - 300 dpi - 7,35 MB
Release-informatie:
Model en property release
Girl Practising Violin Stockfoto4-5 jaar,Alleen kinderen,Alleen één meisje,Aziatische en Indiase etniciteit,Binnenopname,Bladmuziek,Chinese etniciteit,Concentratie,Dag,Eén persoon,Fotografie,Gordijn,Groei,Hobby's,Horizontaal,Huis interieur,Huiselijk leven,Kijken,Kind,Kindertijd,Kleurenfoto,Kunst Cultuur en Vermaak,Leren,Mensen,Middellang haar,New Jersey,Onschuld,Portretfoto,Raam,Routine,Serieus,Spelen,Staan,Toewijding,Trainen,Vaardigheid,Vasthouden,Verenigde Staten,Viool,VrijetijdskledingPhotographer Collection: Iconica Phil Leo / Michael Denora 20108 year old girl practicing violin at home