Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Girl practising violin : Stockfoto
8 year old girl practicing violin at home

Girl practising violin

Credits: 
PM Images
Bijschrift:
8 year old girl practicing violin at home
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
106930346
Collectie:
Iconica
Max. bestandsgrootte:
4.964 x 3.509 px (42,03 x 29,71 cm) - 300 dpi - 7,35 MB
Girl Practising Violin StockfotoAziatische en Indiase etniciteit,Viool,Kind,Leren,Bladmuziek,Huiselijk leven,Kindertijd,Spelen,Eén persoon,Serieus,4-5 jaar,Alleen kinderen,Alleen één meisje,Binnenopname,Chinese etniciteit,Concentratie,Dag,Fotografie,Gordijn,Groei,Hobby's,Horizontaal,Huis interieur,Kijken,Kleurenfoto,Kunst Cultuur en Vermaak,Mensen,Middellang haar,New Jersey,Onschuld,Portretfoto,Raam,Routine,Staan,Toewijding,Trainen,Vaardigheid,Vasthouden,Verenigde Staten,VrijetijdskledingPhotographer Collection: Iconica Phil Leo / Michael Denora 20108 year old girl practicing violin at home