Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Girl (10-12) practicing singing with music teacher : Stockfoto

Girl (10-12) practicing singing with music teacher

Credits: 
Charlotte Nation
Meer van deze fotograaf
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
200435216-001
Collectie:
The Image Bank
Max. bestandsgrootte:
6.115 x 4.077 px (51,77 x 34,52 cm) - 300 dpi - 12,1 MB
Release-informatie:
Model release
Girl Practicing Singing With Music Teacher Stockfoto10-11 jaar,50-54 jaar,Afbeelding,Aspiraties,Binnenopname,Bladmuziek,Blond haar,Blouse,Cardigan,Driekwart broek,Europese etniciteit,Fotografie,Gestreept,Goed gekleed,Horizontaal,Kijken,Kindertijd,Kleurenfoto,Kruk,Kunst Cultuur en Vermaak,Lang haar,Leraar,Lerares,Leren,Meisjes,Muziek,Naast,Onderdeel van een serie,Oudere vrouwen,Overhemd,Pianist,Rok,Rolmodel,Schoolgebouw,Schoolmeisje,Spelen,Staan,Ten voeten uit,Toneel,Trainen,Trainer,Twee personen,Uitvoering,Van de zijkant,Vasthouden,Verenigde Staten,Vleugel,Vrijetijdskleding,Vrolijk,Zanger,Zangeres,Zingen,ZittenPhotographer Collection: The Image Bank