Girl Playing with Tea Set : Stockfoto
drinking from tea set in the garden


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Girl Playing with Tea Set

Credits: 
RJW
Bijschrift:
drinking from tea set in the garden
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
154421559
Collectie:
Photonica
Max. bestandsgrootte:
5.218 x 3.300 px (44,18 x 27,94 cm) - 300 dpi - 13,4 MB
Girl Playing With Tea Set StockfotoThee - Warme Drank,Afternoon tea,Spelen,Kind,Drinken,Theekop,Buitenopname,Jongens,Meisjes,Dranken,Kindertijd,Twee personen,Zomer,Close-up,Verbeelding,Formele tuin,Verfrissing,Kop,Blond haar,Speelgoed,Dranken en maaltijden,Halfgekleed,Mensen,Van de zijkant,4-5 jaar,8-9 jaar,Alleen kinderen,Dag,Europese etniciteit,Fotografie,Horizontaal,Kleine scherptediepte,Kleurenfoto,Marbella,Met de ogen dicht,Omlaag kijken,Onschuld,Portretfoto,Reisbestemmingen,Spanje,Staartjes,Vasthouden,Vrije tijd,Vrijetijdskleding,Zij aan zij,ZittenPhotographer Collection: Photonica Robert Wilsondrinking from tea set in the garden