Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Girl Playing with Tea Set : Stockfoto
drinking from tea set in the garden

Girl Playing with Tea Set

Bijschrift:
drinking from tea set in the garden
Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
154421559
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Fotograaf:
RJW
Collectie:
Photonica
Max. bestandsgrootte:
5.218 x 3.300 px (44,18 x 27,94 cm) - 300 dpi - 13,4 MB
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Girl Playing With Tea Set Stockfoto 154421559Thee - Warme Drank,Afternoon tea,Kind,Drinken,Theekop,Spelen,Buitenopname,Jongens,Kindertijd,Dranken,Meisjes,Twee personen,Verbeelding,Zomer,Formele tuin,Kop,Blond haar,Close-up,Verfrissing,Dranken en maaltijden,Mensen,Speelgoed,Van de zijkant,4-5 jaar,8-9 jaar,Alleen kinderen,Dag,Europese etniciteit,Fotografie,Halfgekleed,Horizontaal,Kleine scherptediepte,Kleurenfoto,Marbella,Met de ogen dicht,Omlaag kijken,Onschuld,Portretfoto,Reisbestemmingen,Spanje,Staartjes,Vasthouden,Vrije tijd,Vrijetijdskleding,Zij aan zij,ZittenPhotographer Collection: Photonica Robert Wilsondrinking from tea set in the garden