Girl Playing With Dog in Park, Tug-of-War : Stockfoto
San Francisco, Golden Gate Park, Golden Gate Bridge

Girl Playing With Dog in Park, Tug-of-War

Credits: 
Cavan Images
Bijschrift:
San Francisco, Golden Gate Park, Golden Gate Bridge
Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
91108020
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Collectie:
Iconica
Max. bestandsgrootte:
5.616 x 3.744 px (47,55 x 31,70 cm) - 300 dpi - 7,2 MB
Girl Playing With Dog In Park Tugofwar Stockfoto 91108020Hond,Spelen,Huisdiereigenaar,Huisdier,Hondenriem,Touwtrekken,Mensen,Bijten,Alleen vrouwen,Geluk,Alleen volwassenen,Horizontaal,Pret,Vrolijk,Buitenopname,Dier,Dierenthema's,Eén persoon,Glimlachen,San Francisco - Californië,30-34 jaar,Alleen één mid-volwassen vrouw,Alleen één vrouw,Californië,Dag,Driekwartlengte,Eén dier,Focus op achtergrond,Fotografie,Gedomesticeerde dieren,Gras,Kleurenfoto,Mid-volwassen,Onderdeel van een serie,Plezier,Saamhorigheid,Spijkerjasje,Van de zijkant,Verenigde Staten,Volwassen,Vriendschap,VrijetijdskledingPhotographer Collection: Iconica Cavan ImagesSan Francisco, Golden Gate Park, Golden Gate Bridge