Girl playing in field of flowers : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Girl playing in field of flowers

Credits: 
Tom Merton
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
142841546
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
4.132 x 4.288 px (34,98 x 36,31 cm) - 300 dpi - 8,85 MB
Girl Playing In Field Of Flowers StockfotoKind,Lente,Springen,Kindertijd,Lucht,Zon,Speels,Bloem,Weide,Meisjes,Blauw,Buitenopname,Geluk,Vitaliteit,Mensen,Tekstveld,Armen omhoog,Beweging,Van de zijkant,Blootvoets,Zonnig,10-11 jaar,Pret,Opwinding,Bloesem,Laag camerastandpunt,Uitgestrekte armen,Europese etniciteit,Eén persoon,Heldere lucht,Alleen één meisje,In de lucht zwevend,Preadolescent kind,Verticaal,Alleen kinderen,Ten voeten uit,Blond haar,Digitaal samengesteld beeld,Vrijetijdskleding,Vrije tijd,Vrijheid,Zorgeloos,Dag,Fotografie,Kleurenfoto,Lang haar,Ledematen,Menselijk lichaamsdeel,Menselijke arm,Menselijke ledematen,Weekend activiteitenPhotographer Collection: Stone