Girl playing in field of flowers : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Girl playing in field of flowers

Credits: 
Tom Merton
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Creatief nr.:
142841546
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
4.132 x 4.288 px (34,98 x 36,31 cm) - 300 dpi - 8,85 MB
Girl Playing In Field Of Flowers Stockfoto 142841546Kind,Lente,Springen,Kindertijd,Lucht,Zon,Bloem,Speels,Weide,Meisjes,Blauw,Buitenopname,Geluk,Vitaliteit,Mensen,Beweging,Tekstveld,Van de zijkant,Blootvoets,10-11 jaar,Armen omhoog,Laag camerastandpunt,Pret,Uitgestrekte armen,Bloesem,Europese etniciteit,Opwinding,Alleen één meisje,Eén persoon,Verticaal,In de lucht zwevend,Zonnig,Preadolescent kind,Ten voeten uit,Alleen kinderen,Blond haar,Digitaal samengesteld beeld,Vrijetijdskleding,Vrijheid,Zorgeloos,Dag,Fotografie,Heldere lucht,Kleurenfoto,Lang haar,Ledematen,Menselijk lichaamsdeel,Menselijke arm,Menselijke ledematen,Vrije tijd,Weekend activiteitenPhotographer Collection: Stone