Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Girl playing at the beach, spinning in circles. : Stockfoto
Pacific ocean seaside, wind blowing in hair, spinning

Girl playing at the beach, spinning in circles.

Credits: 
Thomas Northcut
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
Pacific ocean seaside, wind blowing in hair, spinning
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
93259602
Collectie:
Iconica
Max. bestandsgrootte:
5.073 x 3.445 px (42,95 x 29,17 cm) - 300 dpi - 6,18 MB
Release-informatie:
Model release

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Girl Playing At The Beach Spinning In Circles Stockfoto6-7 jaar,Alleen kinderen,Alleen één meisje,Blond haar,Bovenlichaam,Buitenopname,Californië,Dag,Draaien,Eén persoon,Fotografie,Geluk,Glimlachen,Golf,Grote oceaan,Handen in de lucht,Horizontaal,Kind,Kindertijd,Ledematen,Menselijk lichaamsdeel,Menselijke arm,Menselijke ledematen,Mensen,Middellang haar,Onschuld,Oxnard,Plezier,Strand,Van de zijkant,Verenigde Staten,Vrijetijdskleding,Warrig haar,Wegkijken,Zee,ZorgeloosPhotographer Collection: Iconica Getty ImagesPacific ocean seaside, wind blowing in hair, spinning