Girl picking currant berries with dad : Stockfoto
Girl picking currant berries with dad.


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Girl picking currant berries with dad

Credits: 
Tom Gautier Photography
Bijschrift:
Girl picking currant berries with dad.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
123227215
Collectie:
Fototrove
Max. bestandsgrootte:
16.767 x 11.306 px (141,96 x 95,72 cm) - 300 dpi - 50,4 MB
Girl Picking Currant Berries With Dad Stockfoto1970-1979,Vader,Mensen,Dochter,Veiligheidsmaatregelen,Baby,Landschap,Retrostijl,12-17 maanden,25-29 jaar,Alleenstaande vader,Archiefbeelden,Babydraagzak,Babymeisjes,Bes,Bessen,Buitenopname,Dag,Eerste kindsheid,Familie met één kind,Fotografie,Horizontaal,Idaho,Jong volwassen,Jonge mannen,Kleurenfoto,Liefde,Ouderwets,Plant,Plukken,Pocatello,Portretfoto,Saamhorigheid,Twee personen,Verbondenheid,Verenigde Staten,Versheid,Voetpad,Volwassen,Vrijetijdskleding,Vrouwelijk,Zonnebril,Zorgzaamheid,één ouderPhotographer Collection: Fototrove Copyright 2011 Tom Gautier PhotographyGirl picking currant berries with dad.