girl obscured by curtain : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Girl obscured by curtain

Credits: 
Samantha Everton
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Creatief nr.:
128086213
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Collectie:
Taxi
Max. bestandsgrootte:
4.304 x 4.197 px (36,44 x 35,53 cm) - 300 dpi - 10,9 MB
Girl Obscured By Curtain Stockfoto 128086213Spookachtig,Kind,Raam,Retrostijl,Gordijn,Verbergen,1950-1959,Slaapkamer,Fotografie,Meisjes,Silhouet,Binnenopname,Emoties,Kostuum,Licht,Bedekken,Dromen,Helderheid,Mensen,Theatervoorstelling,Toneelkostuum,Zuiverheid,12-13 jaar,Alleen kinderen,Alleen één meisje,Armen langs het lichaam,Begrippen en thema's,Communicatie,Dagdromen,Etherisch,Eén persoon,Fantasie,Horizontaal,Idee,Individualiteit,Jurk,Kalmte,Kleurenfoto,Onschuld,Preadolescent kind,Staan,Ten voeten uit,Uitvoerende kunst voorstelling,Verbeelding,Verkleden,Verlicht,WitPhotographer Collection: Taxi