Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
A girl makes an internet call in the outdoors : Stockfoto
A backpacker taking a Skype call in Pai, Thailand.

A girl makes an internet call in the outdoors

Credits: 
Matthew Micah Wright
Bijschrift:
A backpacker taking a Skype call in Pai, Thailand.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
158416903
Collectie:
Lonely Planet Images
Max. bestandsgrootte:
5.000 x 3.333 px (42,33 x 28,22 cm) - 300 dpi - 10 MB
A Girl Makes An Internet Call In The Outdoors StockfotoVoIP,Op de buik liggen,Van de zijkant,Hoofdtelefoon,Laptop,Alleen vrouwen,Laptop,Rugzaktoerist,Thailand,Buitenopname,Jong volwassen,25-29 jaar,Alleen volwassenen,Alleen één jonge vrouw,Alleen één vrouw,Blond haar,Bovenlichaam,Communicatie,Dag,Draadloze technologie,Eén persoon,Fotografie,Horizontaal,Individualiteit,Internet,Kijken,Kin in de hand,Kleurenfoto,Ladder,Mensen,Onscherpe achtergrond,Smalle armband,Spaghettibandjes,Techniek,Verbinding,Volwassen,ZakdoekPhotographer Collection: Lonely Planet Images Micah WrightA backpacker taking a Skype call in Pai, Thailand.