Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Girl (6-7) lying on window sill, hugging toy dog : Stockfoto

Girl (6-7) lying on window sill, hugging toy dog

Credits: 
Ryan McVay
pxcmdpigrootte
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Royalty freeRoyalty free-prijzen zijn uitsluitend gebaseerd op de bestandsgrootte van het door u benodigde product en niet op het specifieke gebruik. U hoeft geen aanvullende royalty's te betalen op basis van gebruik. Nadat u een royalty free-product heeft gelicentieerd, mag u dit meerdere keren in meerdere projecten gebruiken zonder dat u daarvoor extra hoeft te betalen. (Het is natuurlijk niet toegestaan om een beeld voor pornografische, lasterlijke, smadelijke of andere illegale doeleinden te gebruiken.)
Creatief nr.:
200312980-001
Collectie:
Stockbyte

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Girl Lying On Window Sill Hugging Toy Dog StockfotoHond,Kind,Raam,Kindertijd,Gordijn,Omhelzen,Binnenopname,Liggen,Meisjes,Speelgoedbeest,Vensterbank,Eén persoon,Kussen,6-7 jaar,Alleen één meisje,Ontspanning,Aap,Alleen kinderen,Alleen meisjes,Blauw,Dag,Dierenthema's,Drie dieren,Fotografie,Glimlachen,Gorilla,Kleurenfoto,Lagere schoolleeftijd,Leeuw,Onderdeel van een serie,Op de rug liggen,Plezier,Roze,Serene mensen,Speelgoed,Ten voeten uit,Van de zijkant,Verticaal,Vrijetijdskleding,WitPhotographer Collection: Stockbyte