Girl lying in grass laughing : Stockfoto

Girl lying in grass laughing

Credits: 
Cavan Images
Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
85310333
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
4.818 x 3.500 px (40,79 x 29,63 cm) - 300 dpi - 12 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Girl Lying In Grass Laughing Stockfoto 85310333Geluk,Ontspanning,Mensen,Kalmte,Gras,Liggen,Vreugde,Eén persoon,Zonlicht,Buitenopname,Gazon,Lachen,Dag,Beschouwing,Vrijetijdskleding,30-34 jaar,Alleen één vrouw,Europese etniciteit,Genot,Alleen één mid-volwassen vrouw,Bruin haar,Horizontaal,Staat New York,Zorgeloos,Alleen volwassenen,Bovenlichaam,Fotografie,Harmonie,Mid-volwassen,Milieukwesties,Nationaal Park,Verenigde StatenPhotographer Collection: Stone cavan images