Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Girl looking through snow-covered window. (Photo by H. Armstrong Roberts/Retrofile/Getty Images) : Stockfoto
UNITED STATES - CIRCA 1950s: Girl looking through snow-covered window.

Girl looking through snow-covered window. (Photo by H. Armstrong Roberts/Retrofile/Getty Images)

Bijschrift:
UNITED STATES - CIRCA 1950s: Girl looking through snow-covered window.
Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
81774427
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Fotograaf:
H. Armstrong Roberts
Collectie:
Retrofile
Max. bestandsgrootte:
3.726 x 4.872 px (31,55 x 41,25 cm) - 300 dpi - 6,63 MB
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Girl Looking Through Snowcovered Window Stockfoto 817744271950,1950-1959,Aantal mensen,Alleen kinderen,Alleen meisjes,Alleen één meisje,Binnenopname,Door het raam kijken,Europese etniciteit,Eén persoon,Fotografie,Kijken,Kind,Meisjes,Mensen,Portretfoto,Raam,Retrostijl,Sneeuw,Verenigde Staten,Verticaal,Winter,Zwart-witPhotographer Collection: Retrofile UNITED STATES - CIRCA 1950s: Girl looking through snow-covered window.