Girl looking through snow-covered window. (Photo by H. Armstrong Roberts/Retrofile/Getty Images) : Stockfoto
UNITED STATES - CIRCA 1950s: Girl looking through snow-covered window.


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Girl looking through snow-covered window. (Photo by H. Armstrong Roberts/Retrofile/Getty Images)

Credits: 
H. Armstrong Roberts
Bijschrift:
UNITED STATES - CIRCA 1950s: Girl looking through snow-covered window.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
81774427
Collectie:
Retrofile
Max. bestandsgrootte:
3.726 x 4.872 px (31,55 x 41,25 cm) - 300 dpi - 6,63 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Girl Looking Through Snowcovered Window StockfotoSneeuw,1950,1950-1959,Aantal mensen,Alleen kinderen,Alleen meisjes,Alleen één meisje,Binnenopname,Door het raam kijken,Europese etniciteit,Eén persoon,Fotografie,Kijken,Kind,Meisjes,Mensen,Portretfoto,Raam,Retrostijl,Verenigde Staten,Verticaal,Winter,Zwart-witPhotographer Collection: Retrofile UNITED STATES - CIRCA 1950s: Girl looking through snow-covered window.