girl (6yrs) looking at which dress to wear : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Girl (6yrs) looking at which dress to wear

Credits: 
MoMo Productions
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
156916990
Collectie:
Taxi
Max. bestandsgrootte:
3.450 x 5.175 px (29,21 x 43,82 cm) - 300 dpi - 8,42 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Girl Looking At Which Dress To Wear StockfotoBegin van het schooljaar,Mode,Keus,Kind,Kindertijd,6-7 jaar,Alleen kinderen,Alleen één meisje,Atlanta,Binnenopname,Dag,Driekwartlengte,Europese etniciteit,Eén persoon,Fotografie,Georgia,Huis interieur,Huiselijk leven,Jurk,Kleding,Kleine scherptediepte,Kleurenfoto,Mensen,Spontaan,Twijfel,Verenigde Staten,Verticaal,VrijetijdskledingPhotographer Collection: Taxi momo production