Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Girl Looking at Stuffed Wold In Panjiayuan Market : Stockfoto
Girl examines a stuffed wolf at the Panjiayuan antique market.

Girl Looking at Stuffed Wold In Panjiayuan Market

Credits: 
Dan Herrick
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
Girl examines a stuffed wolf at the Panjiayuan antique market.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Geen release.Meer informatie
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
157210922
Collectie:
Lonely Planet Images
Max. bestandsgrootte:
5.616 x 3.744 px (47,55 x 31,70 cm) - 300 dpi - 13,6 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Girl Looking At Stuffed Wold In Panjiayuan Market StockfotoAlleen kinderen,Buitenopname,China,Dag,Detailhandel,Deur,Dierenfiguren,Driekwartlengte,Fotografie,Horizontaal,Jongens,Kind,Kleurenfoto,Lagere schoolleeftijd,Markt,Meisjes,Mensen,Omlaag kijken,Op een rij,Peking,Plank,Provincie Peking,Staan,Taxidermie,Van de zijkant,Vier personen,Vloerbedekking,Vrijetijdskleding,WolfPhotographer Collection: Lonely Planet Images Dan HerrickGirl examines a stuffed wolf at the Panjiayuan antique market.