Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Girl looking across the water : Stockfoto
Little girl looking at airplane or wave

Girl looking across the water

Credits: 
Thomas Winz
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
Little girl looking at airplane or wave
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
153508071
Collectie:
Lonely Planet Images
Max. bestandsgrootte:
3.400 x 5.110 px (28,79 x 43,26 cm) - 300 dpi - 7,68 MB
Release-informatie:
Geen release vereist

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Girl Looking Across The Water StockfotoAlleen kinderen,Alleen één meisje,Avondschemering,Buitenopname,Côte d'Azur,Eén persoon,Fotografie,Frankrijk,Hoog standpunt,Horizon over water,Kijken,Kind,Kindertijd,Klein,Kleurenfoto,Lagere schoolleeftijd,Landschap,Lucht,Meisjes,Mensen,Natuur,Nice,Reisbestemmingen,Solitair,Staan,Ver,Verbeelding,Verticaal,Vliegtuig,Vrije tijd,Water,ZeePhotographer Collection: Lonely Planet Images © Thomas Winz 2011Little girl looking at airplane or wave