Girl listening to radio : Stockfoto
Girl sitting in room, on velvet armchair next to wooden radio.

Girl listening to radio

Credits: 
Rosmarie Wirz
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
Girl sitting in room, on velvet armchair next to wooden radio.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
148045029
Collectie:
Fototrove
Max. bestandsgrootte:
5.070 x 5.061 px (42,93 x 42,85 cm) - 300 dpi - 6,18 MB
Release-informatie:
Model release

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Girl Listening To Radio Stockfoto1950-1959,8-9 jaar,Alleen kinderen,Alleen één meisje,Archiefbeelden,Armstoel,Aziatische en Indiase etniciteit,Bern - Kanton,Binnenopname,Eén persoon,Fluweel,Fotografie,Horizontaal,Hout,Kind,Kindertijd,Kort haar,Luisteren,Mensen,Muur,Muziek,Muziekinstrument,Onscherpe achtergrond,Ouderwets,Portretfoto,Radio,Retrostijl,Vrijetijdskleding,Woonkamer,Zitten,Zwart-wit,ZwitserlandPhotographer Collection: Fototrove Copyright 1953 Rosmarie WirzGirl sitting in room, on velvet armchair next to wooden radio.