Girl listening to radio : Stockfoto
Girl sitting in room, on velvet armchair next to wooden radio.


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Girl listening to radio

Credits: 
Rosmarie Wirz
Bijschrift:
Girl sitting in room, on velvet armchair next to wooden radio.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
148045029
Collectie:
Fototrove
Max. bestandsgrootte:
5.070 x 5.061 px (42,93 x 42,85 cm) - 300 dpi - 6,18 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Girl Listening To Radio StockfotoArchiefbeelden,Kind,Ouderwets,Radio,Eén persoon,Mensen,Muziek,Retrostijl,Woonkamer,Hout,Luisteren,Zwart-wit,1950-1959,8-9 jaar,Alleen kinderen,Alleen één meisje,Armstoel,Aziatische en Indiase etniciteit,Bern Kanton,Binnenopname,Fluweel,Fotografie,Horizontaal,Kindertijd,Kort haar,Muur,Muziekinstrument,Onscherpe achtergrond,Portretfoto,Vrijetijdskleding,Zitten,ZwitserlandPhotographer Collection: Fototrove Copyright 1953 Rosmarie WirzGirl sitting in room, on velvet armchair next to wooden radio.