Girl in water : Stockfoto
Young woman swimming naked in a natural pool of water with the sun behind her


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Girl in water

Credits: 
Peter Beavis
Bijschrift:
Young woman swimming naked in a natural pool of water with the sun behind her
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Creatief nr.:
107669738
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Collectie:
Iconica
Max. bestandsgrootte:
5.054 x 3.370 px (42,79 x 28,53 cm) - 300 dpi - 9,99 MB
Girl In Water Stockfoto 107669738Natuur,Naakt,Borst,Zwemmen,Mensen,Eén persoon,Vreugde,Alleen één vrouw,Buiten de steden gelegen gebied,Helder,Zuid-Afrika,Alleen vrouwen,Buitenopname,Fotografie,Klif,Schoonheid,Vitaliteit,Alleen volwassenen,Dag,Jong volwassen,Nat haar,Onschuld,Pret,Vakantie,Water,Zonlicht,Zonnig,25-29 jaar,Alleen één jonge vrouw,Avontuur,Bovenlichaam,Hoofdstad,Horizontaal,Kaapstad,Kleurenfoto,Kustlijn,Onderdeel van een serie,Op ooghoogte,Plezier,Solitair,Volwassen,Vrije tijd,Vrijetijdsbesteding,Vrijheid,Vrolijk,Wateroppervlak,Weerkaatsing,ZorgeloosPhotographer Collection: Iconica Peter BeavisYoung woman swimming naked in a natural pool of water with the sun behind her