Girl in water : Stockfoto
Young woman swimming naked in a natural pool of water with the sun behind her


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Girl in water

Credits: 
Peter Beavis
Bijschrift:
Young woman swimming naked in a natural pool of water with the sun behind her
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
107669738
Collectie:
Iconica
Max. bestandsgrootte:
5.054 x 3.370 px (42,79 x 28,53 cm) - 300 dpi - 9,99 MB
Girl In Water StockfotoNatuur,Naakt,Borst,Zwemmen,Mensen,Eén persoon,Alleen vrouwen,Vreugde,Alleen één vrouw,Buiten de steden gelegen gebied,Helder,Zuid-Afrika,Vitaliteit,Zonlicht,Buitenopname,Fotografie,Jong volwassen,Klif,Schoonheid,Alleen volwassenen,Dag,Nat haar,Onschuld,Pret,Vakantie,Vrijheid,Water,Zonnig,25-29 jaar,Alleen één jonge vrouw,Avontuur,Bovenlichaam,Hoofdstad,Horizontaal,Kaapstad,Kleurenfoto,Kustlijn,Onderdeel van een serie,Op ooghoogte,Plezier,Solitair,Volwassen,Vrije tijd,Vrijetijdsbesteding,Vrolijk,Wateroppervlak,Weerkaatsing,ZorgeloosPhotographer Collection: Iconica Peter BeavisYoung woman swimming naked in a natural pool of water with the sun behind her