Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Girl in Her Tutu by Door : Stockfoto
A toddler girl wearing a tutu stands between partition blinds to the sliding glass door.

Girl in Her Tutu by Door

Credits: 
Laura Natividad
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
A toddler girl wearing a tutu stands between partition blinds to the sliding glass door.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
158299725
Collectie:
Moment
Max. bestandsgrootte:
4.959 x 3.307 px (41,99 x 28,00 cm) - 300 dpi - 11,2 MB
Release-informatie:
Model release

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Girl In Her Tutu By Door Stockfoto0-1 maanden,Alleen baby's,Alleen één babymeisje,Baby,Dag,Eerste kindsheid,Eén persoon,Fotografie,Glijden,Hordeur,Horizontaal,Latijns-Amerikaans en Hispanic etniciteiten,Mensen,Op de rug gezien,Schuifdeur,Solitair,Staan,Ten voeten uit,Tutu,Verenigde Staten,Zwart-witPhotographer Collection: Moment © Laura NatividadA toddler girl wearing a tutu stands between partition blinds to the sliding glass door.