Girl (8-10) in cornfield, rear view : Stockfoto
Germany


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Girl (8-10) in cornfield, rear view

Credits: 
Dana Tezarr
Bijschrift:
Germany
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
200343155-001
Collectie:
The Image Bank
Max. bestandsgrootte:
4.207 x 4.049 px (35,62 x 34,28 cm) - 300 dpi - 7,08 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Girl In Cornfield Rear View StockfotoMaïs - Gewas,Veld,Blauw,8-9 jaar,Alleen kinderen,Alleen één meisje,Avontuur,Blond haar,Bovenkleding,Buiten de steden gelegen gebied,Buitenopname,Dag,Eén persoon,Fotografie,Graan,Horizontaal,Kleurenfoto,Landbouw,Natuur,Ontdekking,Op de rug gezien,Staan,Vrije tijd,Vrijetijdskleding,Vrijheid,Wandelen,WolkPhotographer Collection: The Image Bank Germany