girl in bag with wearing roller skates : Stockfoto

Girl in bag with wearing roller skates

Credits: 
Stephanie Rausser
Meer van deze fotograaf
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
153089087
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
3.400 x 5.100 px (28,79 x 43,18 cm) - 300 dpi - 9,55 MB
Release-informatie:
Model release

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Girl In Bag With Wearing Roller Skates Stockfoto6-7 jaar,Alleen kinderen,Alleen één meisje,Binnenopname,Boek,Dag,Europese etniciteit,Eén persoon,Fotografie,Hoog standpunt,Hoogpolig tapijt,Humor,Kind,Kindertijd,Kleurenfoto,Lezen,Mensen,Rolschaatsen,Tas,Ten voeten uit,Verduisterd gezicht,Verenigde Staten,VerticaalPhotographer Collection: Stone copyrite 2010 Stephanie Rausser