girl in bag with wearing roller skates : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Girl in bag with wearing roller skates

Credits: 
Jessie Jean
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
153089087
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
3.400 x 5.100 px (28,79 x 43,18 cm) - 300 dpi - 9,55 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Girl In Bag With Wearing Roller Skates StockfotoBoek,Kind,Lezen,Humor,Rolschaatsen,Tas,Kindertijd,Binnenopname,Hoogpolig tapijt,6-7 jaar,Alleen kinderen,Alleen één meisje,Dag,Europese etniciteit,Eén persoon,Fotografie,Hoog standpunt,Kleurenfoto,Mensen,Ten voeten uit,Verduisterd gezicht,Verenigde Staten,VerticaalPhotographer Collection: Stone copyrite 2010 Stephanie Rausser