Girl (8-9) hugging cat on bed, close up : Stockfoto
Johannesburg, Gauteng, South Africa


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Girl (8-9) hugging cat on bed, close up

Credits: 
Clarissa Leahy
Bijschrift:
Johannesburg, Gauteng, South Africa
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
sb10066615b-001
Collectie:
Taxi
Max. bestandsgrootte:
5.150 x 3.433 px (43,60 x 29,07 cm) - 300 dpi - 7,52 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Girl Hugging Cat On Bed Close Up StockfotoOmhelzen,Geluk,Huisdiereigenaar,Kussen,Mensen,Leunen,Liefde,Close-up,Eén persoon,Huisdier,Rode kat,8-9 jaar,Aanhankelijk,Alleen kinderen,Alleen één meisje,Binnenopname,Blond haar,Bob kapsel,Dag,Dierenkop,Europese etniciteit,Eén dier,Gedomesticeerde dieren,Glimlachen,Horizontaal,Lichaamsdeel van dieren,Met de ogen dicht,Nachtkleding,Omarmd,Portretfoto,Saamhorigheid,Slaapkamer,ZorgzaamheidPhotographer Collection: Taxi Johannesburg, Gauteng, South Africa