Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Girl (8-9) hugging cat on bed, close up : Stockfoto
Johannesburg, Gauteng, South Africa

Girl (8-9) hugging cat on bed, close up

Bijschrift:
Johannesburg, Gauteng, South Africa
Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
sb10066615b-001
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Fotograaf:
Clarissa Leahy
Collectie:
Taxi
Max. bestandsgrootte:
5.150 x 3.433 px (43,60 x 29,07 cm) - 300 dpi - 7,52 MB
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Girl Hugging Cat On Bed Close Up Stockfoto sb10066615b-001Omhelzen,Kussen,Leunen,Mensen,Geluk,Close-up,Eén persoon,Huisdiereigenaar,Liefde,8-9 jaar,Aanhankelijk,Alleen kinderen,Alleen één meisje,Binnenopname,Blond haar,Bob kapsel,Dag,Dierenkop,Europese etniciteit,Eén dier,Gedomesticeerde dieren,Glimlachen,Horizontaal,Huisdier,Lichaamsdeel van dieren,Met de ogen dicht,Nachtkleding,Omarmd,Portretfoto,Rode kat,Saamhorigheid,Slaapkamer,ZorgzaamheidPhotographer Collection: Taxi Johannesburg, Gauteng, South Africa