Girl (8-9) hugging cat on bed, close up : Stockfoto
Johannesburg, Gauteng, South Africa

Girl (8-9) hugging cat on bed, close up

Credits: 
Clarissa Leahy
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
Johannesburg, Gauteng, South Africa
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
sb10066615b-001
Collectie:
Taxi
Max. bestandsgrootte:
5.150 x 3.433 px (43,60 x 29,07 cm) - 300 dpi - 7,52 MB
Release-informatie:
Model en property release

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Girl Hugging Cat On Bed Close Up Stockfoto8-9 jaar,Aanhankelijk,Alleen kinderen,Alleen één meisje,Binnenopname,Blond haar,Bob kapsel,Close-up,Dag,Dierenkop,Europese etniciteit,Eén dier,Eén persoon,Gedomesticeerde dieren,Geluk,Glimlachen,Horizontaal,Huisdier,Huisdiereigenaar,Kussen,Leunen,Lichaamsdeel van dieren,Liefde,Mensen,Met de ogen dicht,Nachtkleding,Omarmd,Omhelzen,Portretfoto,Rode kat,Saamhorigheid,Slaapkamer,ZorgzaamheidPhotographer Collection: Taxi Johannesburg, Gauteng, South Africa