Girl holding puppy with dog at farm : Stockfoto
Girl holding puppy with dog in front of white farm wall.

Girl holding puppy with dog at farm

Credits: 
Simon Kirwan
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
Girl holding puppy with dog in front of white farm wall.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
141308565
Collectie:
Fototrove
Max. bestandsgrootte:
3.791 x 2.595 px (32,10 x 21,97 cm) - 300 dpi - 3,82 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Girl Holding Puppy With Dog At Farm Stockfoto1970,8-9 jaar,Alleen kinderen,Alleen één meisje,Archiefbeelden,Buitenopname,Dag,Dier,Dierenthema's,Driekwartlengte,Eén persoon,Fotografie,Frontaal,Gedomesticeerde dieren,Gestreept,Gras,Groot-Brittannië,Hond,Hondje,Horizontaal,Huisdier,Kind,Kindertijd,Kleurenfoto,Mensen,Muur,Retrostijl,Saamhorigheid,Staan,Twee dieren,Vasthouden,Voor,Vrijetijdskleding,ZorgzaamheidPhotographer Collection: Fototrove © 2012 Simon KirwanGirl holding puppy with dog in front of white farm wall.