Girl (12-14) holding model of molecule in school science laboratory : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Girl (12-14) holding model of molecule in school science laboratory

Credits: 
Nicholas Prior
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
200295261-001
Collectie:
Taxi
Max. bestandsgrootte:
4.655 x 3.740 px (39,41 x 31,67 cm) - 300 dpi - 10,8 MB
Girl Holding Model Of Molecule In School Science Laboratory StockfotoMiddelbare scholier,Klaslokaal,Leren,Voortgezet onderwijs,Onderwijs,Scheikundeles,Kindertijd,Scheikunde,Bureau,Chinese etniciteit,12-13 jaar,14-15 jaar,Ontzag,Roze,Wonderkind,Afbeelding,Alleen kinderen,Alleen één meisje,Binnenopname,Bovenkleding,Bovenlichaam,Dag,Eén persoon,Fotografie,Frontaal,Gestreept,Glimlachen,Horizontaal,Intelligentie,Kleurenfoto,Laboratoriumjas,Lang haar,Model,Moleculaire structuur,Onderdeel van een serie,Open,Schoolmeisje,Steil haar,Tekstboek,Tevreden,Vasthouden,Verenigde Staten,Zitten,Zonder stropdas,Zwart haarPhotographer Collection: Taxi