Girl (10-12) holding chair up to tiger, side view (Digital Composite) : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Girl (10-12) holding chair up to tiger, side view (Digital Composite)

Credits: 
Marcelo Santos
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Creatief nr.:
200421717-001
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
5.092 x 3.395 px (43,11 x 28,74 cm) - 300 dpi - 11,5 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Girl Stockfoto 200421717-001Tijger,Dierentemmer,Bizar,Gevaar,Afweren,Europese etniciteit,Bedreiging,Gezicht aan gezicht,Kijken,Bescherming,Gestreept,Moed,Staan,10-11 jaar,Alleen kinderen,Alleen één meisje,Buiten de steden gelegen gebied,Buitenopname,Dag,Eén dier,Eén persoon,Fotografie,Gevlochten haar,Gras,Haar naar achteren,Horizontaal,Jas,Kleurenfoto,Lang haar,Onheilspellend,Rok,Roodhoofd,Stoel,Ten voeten uit,Van de zijkant,Vasthouden,Veld,Wilde dierenPhotographer Collection: Stone