Girl examining insect through magnifying glass : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Girl examining insect through magnifying glass

Credits: 
Tom Merton
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
142841571
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
4.840 x 3.630 px (40,98 x 30,73 cm) - 300 dpi - 12,1 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Girl Examining Insect Through Magnifying Glass StockfotoExploratie,Kind,Vergrootglas,Insect,Kindertijd,Leren,Ontdekking,Buitenopname,Close-up,Kijken,Pret,Blad,Nieuwsgierigheid,Lagere schoolleeftijd,Menselijk gezicht,Mensen,Alleen kinderen,Meisjes,Onderzoeken,6-7 jaar,Alleen één meisje,Concentratie,Dag,Digitaal samengesteld beeld,Eén dier,Eén persoon,Fotografie,Horizontaal,Kleurenfoto,Kwetsbaarheid,Laag camerastandpunt,Menselijk lichaamsdeel,Neerstrijken,Onscherpe achtergrond,Onschuld,PlezierPhotographer Collection: Stone