girl dressed in black sitting in chair : Stockfoto
Young girl sitting in fancy chair wearing black dress and hat

Girl dressed in black sitting in chair

Credits: 
Dkal Inc.
Bijschrift:
Young girl sitting in fancy chair wearing black dress and hat
Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
93716480
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
3.450 x 5.175 px (29,21 x 43,82 cm) - 300 dpi - 9,81 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Girl Dressed In Black Sitting In Chair Stockfoto 93716480Behang,Jurk,Stoel,Zitten,10-11 jaar,Europese etniciteit,Kind,Alleen kinderen,Alleen één meisje,Aspiraties,Bloemenmotief,Blond haar,Driekwartlengte,Eén persoon,Fotografie,Glamour,Goed gekleed,Hoed,Houding,In de camera kijken,Individualiteit,Kleurenfoto,Lang haar,Leunen,Mensen,Oudere volwassenen,Portret,Studiofoto,Tevreden,Verticaal,Zelfvertrouwen,ZwartPhotographer Collection: Stone DKAL incYoung girl sitting in fancy chair wearing black dress and hat